Monday, 13 June 2011

KaSuT DaN sELiPaR pALiNg PeLiK???

kat sini saya senarai kan beberapa pasang kasut dan selipar yang yang boleh buat anda hilang kewarasan and sakit jiwa...hati-hati ,jgn tendang skrin pc or laptop anda..hahaha...



       ade iras-iras kasut lady gaga x?


tengok pon dah menyakitkan,apetah lagi klau di pakai...


kasut yang memberi keselamatan kepada anda....hahaha


 
kasut camni pon ader??


kejang jari kaki tengok gamba ni..

kasut transformer??



kasut berbentuk bakul...



kasut paling simple and unik

kasut bongkah kayu??



kasut dawai besi pon ader gak...



cantik tak kasut ni??



kasut kaki manusia...



siapa yang minat tikus,boleh try kasut ni....hehehe


 
siapa berani pakai kasut ni? angkat kaki!!


 
kasut aper ni??

kasut kecil cina, cube tgk kaki nenek tu....



kasut berduri...sesuai di pakai ketika berada di jalan raya, klau ada peragut tendang je perut dia dengan kasut ni..hahah



cube teka ni ape??


 
selipar keybord...


 
Selipar Ikan untuk ke pasar pagi. Tidak digalakkan memakai di hadapan kucing..



selipar berumput,sesuai untuk di bawa ke ladang..


 
selipar roti.....nyum,nyum......

 

selipar dari gabus penutup botol...



Selipar Burger.. AMARAN !!! Produk ini tidak ada zat untuk dimakan...



Selipar "Raga Hijau" untuk dipakai ke pasar malam.

 
Selipar yang dibuat dari Chopstick yang dikitar semula.



Selipar Mop. Sesuai digunakan ketika mencuci lantai samada di rumah atau di pejabat.]

 

selipar dari botol..



Selipar yang digunting dari karpet. Dilarang meniru aksi ini dirumah atau anda akan diharamkan dari memijak karpet rumah anda..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
selipar kulit durian,selipar ni paling best bagi saya..rasa macam nak bawak balik sepasang ke rumah sewa..hahaha...
 
Terima kasih kerana sudi membaca.kalau suka hadiahkan se'klik' =]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...